vineri, 7 ianuarie 2011

Momente culminante

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu mai aveti treaba in lumea aceasta, ca faceti umbra Pamantului aiurea si ca nimic nu e bine? Eu da...si ma decisesem sa fac ceva necugetat, insa un moment de ezitare, un fior de frica sau lipsa curajului, sau poate putin din toate m-au facut sa renunt la comiterea unui gest necugetat.

Incepusem si un biletel de adio, dar am ezitat sa il termin si pe acesta....insa, "lucrarea" poate fi inceputul unei pagini de jurnal. Poate am sa il continui , fiind lucrarea unei fete care decide sa incheie socoteala cu viata.


Si spun ADIO!

Desi mereu am spus ca e o prostie si o greseala fatala si am incercat sa evit chestia asta, chiar si cu gandul, iata ca a sosit momentul sa fac aceasta greseala fatala, cea pe care chiar eu  o consideram interzisa, a sosit momentul sa-mi iau la revedere de la tot ce am iubit si ce nu.

Si spun ADIO vietii. De ce? Pentru ca nu are sens, ea viata. Nu are un sens pentru mine. Pentru altii, probabil ca are, dar eu nu gasesc nimic practic in ea. Nu ma gasesc pe mine practica in aceasta viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu