joi, 10 decembrie 2009

Panarama electorala

In campania asta a fost multa panarama. Fie care candidat sa facut de cacao mai mult sau mai putin. S-au facut chiar si poezii, parodii, anticampanii si tot soiul. Base a fost acuzat, printr-un filmulet trucat, cum ca ar fi lovit un copil in campania din 2004. Oficial, initiatorii nu se cunosc, dar dupa cortine, politicienii astia se mananca unii pe altii.

Ba chiar, nu se mai pot abtine si o fac chiar si in fata camerelor, sa ii vada o populatie intreaga. Eu...nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia. Adica, ii inteleg. Sunt niste oameni care se dau mari binefacatori , dar dupa aparitiile publice, sau dupa castigarea alegerilor, isi arat adevarata fata de Abel Cain. Hai , acuma, sa nu ii iau apararea numa' lu Base!
Ce sa mai zic nene? Deci, pentru nenea Geoana, asta suntem noi! "Nemernicii dracului"! Deci, dupa ce ar fi ajuns el president, s-ar fi razbunat el pe noi, nemernicii astia.
Hey! Nu ca Base e painea lui Dumnezeu. Hoo! A vrut president si a iesit [[ cu multe incalcari ale legii]] ...dar, ce a facut dom'le in 5 ani de zile? Daca era pentru prima data, la cat de frumos vorbeste, zau ca i-as fi facut campanie...dar asa? Eu nu traiesc bine! V-o spun. La urmatorul tur de alegeri prezinedtiale, cand voi avea drept de vot, il voi vota pe Oprescu, daca candideaza. Un om independent si sigur pe el. Nici un marinar, nici un prostanac, nici un politician cu nume de floare. Pur si simplu OPRESCU! Dar hai sa vorbim despre ce a iesit.
Dupa incheiarea campaniei, in data de 5 decembrie 2009 la ora 07.00, partidele politice nu s-au sfiit sa faca campanie scumpilor lor "sefi". Cei de la PDL au avut grija sa imparta toate portocalele si toate brichetele ( vrea sa ne dam foc, sau ce?) , iar PSD-istii nu s-au sfiit sa stea la intrarea in sectiile de votare si sa imparta alegatorilor geci si paturi, ca de, a venit iarna.
Au fost sectii inchise, pe motive care mai de care mai stupide. Scumpa noastra Romanica , mereu se intampla ceva pe aici. Ceva ce nu mai vezi nicaieri.
S-a facut turism electoral...s-au facut de toate.
A votat si Morticica cu tot alaiul lui.
Si....la sfarsitul zilei, la ora 21:00 la sediul PSD l-am putut vedea pe Mircea Geoana topaind la vestea ca a iesit presedinte in urma exit-poll-urilor. In tot acest timp, D'nul Traian Basescu isi tinea discursul spunand: "un fleac! I-am ciuruit!".
Apoi, am avut parte de o rasturnare de situatie. Basescu a ramas in functia lui, iar Geoana se ascundea dupa colturi de rusine. Insa, nu a disperat. Ca intodeauna, mintea lui de geniu prostanac l-a ajutat. A depus contestatie, spunand ca alegerile au fost fraudate. Mai mult, au organizat chiar si o petitie online, spunand ca s-au furat 25000 voturi.
Nu va temeti! Nu disperati! Pana se decide Nea Nicu sa ne faca o vizita, vom fi si nu vom fi in siguranta pe Arca lui Base.
---------------------------------------
PS: Va multumsc ca v-ati pierdut cateva minute din viata citind articolul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Image and video hosting by TinyPic